aldi_dk_prisfald_slider_03_final.png

ALDI Presse

Pressemeddelelser

13. marts 2017
Siden begyndelsen af mar ts 2017 har alt mælk i ALDIs kølediske med mærket Mælkebøtte, været fra køer, der har fået foder, som ikke er genmodificeret.
November 2016
God mad skal laves af gode råvarer. Sådan er konklusionen også hos ALDIs kunder, der har budt kædens nye tiltag, "Dansk Velfærdsgris", velkommen med åbne arme.
September 2016
Discountkæden Aldi definerer nu bæredygtighedsstandarder for kaffe med en indkøbspolitik, der sætter ambitiøse målsætninger for kaffeindkøbet til kædens 222 butikker.
August 2016
For første gang offentliggør ALDI en bæredygtighedsrapport, der beskriver resultaterne af discountkædens arbejde med bæredygtighed og med ambitiøse visioner og målsætninger for fremtiden.
11.05.2016
Baggrunden skal findes i den nuværende markedssituation, hvor der er en overproduktion af mælk.
05.04.2016
ALDI sætter fremover ekstra fokus på dyrevelfærd. Kæden offentliggør i dag en national indkøbspolitik, der tager grundlæggende hensyn til dyrevelfærd.
20.10.2015
ALDI vil sikre en større andel af bæredygtige varer i alle kædens butikker. I den forbindelse har kæden frivilligt valgt at påtage sig en række forpligtelser og gør dermed en betydelig indsats for at støtte en fremtidssikret og bæredygtig dyrkning af kakao.
14.08.2015
ALDI går forrest med de gode priser til deres kunder og sænker prisen på konventionel mælk i alle ALDI-butikker fra i dag.
13.04.2015
ALDI udbygger sit engagement yderligere i bæredygtighed også inden for tekstil- og skoproduktion.
08.07.2013
Med aftalen om brandsikring og bygningssikkerhed har en lang række virksomheder forpligtet sig til en vedvarende forbedring af sikkerheden på fabrikkerne i Bangladesh.

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.