Let
20Min.
1Timer 30Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g | skært oksekød, gullashstrimler/tern |
2 spsk. | olie |
1 stk. | løg, finthakket |
2 fed | hvidløg, finthakket |
3 stk. | gulerødder, i grove skiver/tern |
200 g | champignon |
2 spsk. | paprika |
1/4 tsk. | chili |
3 spsk. | koncentreret tomatpure |
5 dl | oksebouillon, eller 5 dl vand + 1 oksebouillonterning |
1-2 stk. | laurbærblade |
2,5 dl | dl madlavningsfløde 9 eller 18% |
Salt/peber til at smage til |
Tilsæt løg og hvidløg og svits med 1 minut.
Kom paprika og chili i - svits det 10 sekunder.
Tilsæt tomatpure og svits det med 10 sekunder.
Kom bouillon, gulerødder og laurbærblad i. Bring det hele i kog.
Skru ned til svag varme og lad din gullash simre under låg i ca. 1 time. Rør undervejs.
Tag låget af og lad retten koge lidt ind i ca. 30 minutter.
Tilsæt madlavningsfløde og kog din gullash igennem
smag til med salt og peber.
Server med ovn kartofler, kartoffelmos eller ris, frisk timian eller persille og evt. syltede rødbeder, asier eller hvad du har i sylte-gemmerne.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer