Mellem
30Min.
1Timer
4 Portioner | |
---|---|
600 g | oksekød i strimler eller tern |
2 spsk. | hvedemel |
2 spsk. | paprika |
½ tsk. | salt |
50 g | smør |
100 g | bacon i tern |
2 stk. | løg |
200 g | champignon |
2 spsk. | tomatpuré |
2½ dl | piskefløde |
1½ dl | vand |
Smag til efter din og familiens smag med salt og pepper
Bland mel, paprika og salt i en frysepose og vend kødet godt heri.
Brun baconen i en stor gryde og tag det op.
Kom smør i gryden og brun derefter kødet i bacon/smør fedtstoffet. Brun det i et par omgange, så det ikke koger men bruner. Tag kødet op igen.
Hak løgene og skær champignoner i kvarte. Brun det i fedtstoffet i gryden og i et par minutter.
Kom tomatpuré ved og steg det et øjeblik inden kød og bacon kommes tilbage i gryden.
Tilsæt fløde og vand og lad det simre under låg en times tid. Smag til mad salt og peber.
Server f.eks. med grov kartoffelmos eller ris og et drys frisk persille
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer