Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 bundt | grønne asparges |
1 spsk. | rapsolie |
1 pakke | butterdej |
1 | æg |
1 | usprøjtet citron |
1½ dl | cremefraiche 18 % |
25 g | parmesan |
1 tsk. | tørret timian |
salt og peber | |
1 bundt | purløg |
Tænd ovnen på 200°.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af.
Halvér aspargesen på langs. Pensl asparges med olie
Rul butterdejen ud, og skær den i 4 stykker. Rids alle stykkerne forsigtigt med en kniv.
Lad den yderste cm på hvert stykke være fri
Pisk ægget sammen med en gaffel, og pensl den yderste cm rundt om butterdejen med æg.
Skyl citronen, og riv skallen fint.
Rør cremefraiche, revet parmesan, timian , citronskal, salt og peber sammen i en skål.
Fordel det på butterdejen. Lad kanten være fri.
Fordel asparges og pinjekerner på toppen af butterdejen.
Bag butterdejstærterne i ovnen i 12-15 minutter.
Skyl purløgen, og hak den fint. Drys purløg over de nybagte tærter.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer