Let
150Min.
4 Portioner | |
---|---|
4 skiver | toastbrød |
3 dl | vand |
500 g | cherrytomater |
1 | agurk |
1 | rød peberfrugt |
2 spsk. | vineddike |
5 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | sukker |
2 fed | hvidløg |
200 g | cremefraiche |
3 spsk. | friske, hakkede krydderurter |
Salt | |
Peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær skorperne af brødet. Skær 2 af brødskiverne i tern, og læg dem i blød i vandet.
Skyl cherrytomaterne. Skræl agurken, og skær den i grove stykker.
Rens peberfrugten for kerner, og skær den i grove stykker.
Kom alle grøntsagerne i en blender eller en foodprocessor sammen med brødet og blend, til du har en lind masse.
Tilsæt olie, vineddike og evt. mere vand. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere eddike.
Suppen stilles på køl i nogle timer, da den skal serveres iskold.
Skær resten af brødet i tern, og rist det i olie, hvidløg og salt på en pande, til croutonerne er helt hårde, sprøde og gyldne.
Servér croutonerne til gazpachoen - evt. sammen med cremefraiche, friske, hakkede krydderurter og oliven.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer