Let
45Min.
4 Portioner | |
---|---|
300 g | kæmperejer |
1 | lime |
1 | rød chilipeber |
Rapsolie | |
Salt | |
3 | optøede torskeloins |
Friskkværnet peber | |
200 g | bacon i skiver |
Træspyd | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Pres saften af 1 lime, og bland det med 1 spsk. olie, ½ tsk. salt og ½ finthakket chili. Kæmperejerne vendes rundt i chili/lime-marinaden. Lad dem trække i min. 20 minutter i køleskabet.
Læg også træspyddene i blød i koldt vand i ca. 20 minutter. Sæt derefter kæmperejerne på 4 træspyd, så de er klar til grillen.
Drys torsken med friskkværnet peber. Vikl 2-3 skiver bacon rundt om hver filet, så de er nogenlunde dækket overalt.
Grill fisken 6-8 minutter på hver side. Rejerne grilles ca. 1 minut ved stærk varme på hver side.
Servér retten med en god salat, nye kartofler, persillesmør og limebåde.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer