Let
10Min.
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 pose | Worlds Kitchen oksekebab, 400 g fra frost |
1 pakke | Millers cypriotisk inspireret pitabrød |
1 bakke | cherrytomater, fx fra ØkoLivet |
½ | agurk |
1 hoved | hjertesalat |
Myntedressing | |
150 g | græsk yoghurt |
2 spsk. | hakket frisk mynte |
1 fed | hvidløg |
1 spsk. | citronsaft |
½ tsk. | salt og lidt peber |
Evt. en smule flydende honning til at søde med |
Du kan sagtens skifte oksekebab ud med kyllingkebab.
Find begge på frost.
Varm kødet i ovn eller på panden og lun brødene i ovnen. Følg anvisningerne på pakkerne.
Skær agurk, tomater og salat ud og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Anret i skåle og server ved bordet, så man kan fylde sit eget pitabrød.
Du kan bytte den hjemmelavede myntedressing ud med en færdig cremefraichedressing. Det er nemt og smager også supergodt.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer