Let
50Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 | røde peberfrugter |
500 g | squash |
1 fed | hvidløg |
Ca. 2 spsk. | frisk basilikum |
60 g | parmigiano (helt stykke) |
30 g | salat/nøddedrys |
10 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | salt |
¾ tsk. | peber |
350 g | kyllingebrystfilet |
250 g | friske champignon |
500 g | spaghetti |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Vask peberfrugterne, skær dem i halve, fjern kerner og frøstole. Skær dem i mindre stykker. Skyl squashen, og skær enderne af. Halvér den på langs, og skær de to halvdele i skiver.
Skræl hvidløgsfeddet. Skyl basilikumbladene, og hak dem. Riv parmigiano-osten.
Bland pestoen ved at blende en rød peberfrugt, 150 g squash, 30 g salat/nøddedrys, 1 hvidløgsfed, 2 spsk hakket basilikum, 6 spsk olivenolie og 30 g revet parmigiano-ost. Krydr pestoen med 1 tsk salt og ½ tsk peber.
Kyllingebrystet duppes tørt i et stykke køkkenrulle og skæres i strimler.
Steg kyllingestrimlerne på en pande i 1 spsk olie ved middelvarme i ca. 10 min.
Krydr kyllingestrimlerne med ½ tsk salt og resten af peberet. Tag kødet af panden.
Skyl champignonerne, og skær dem i halve eller kvarte. Sautér peberfrugt, squash og champignon i stegeskyen fra kyllingstrimlerne tilsat lidt olie i ca. 10 min.
Kog spaghettien i vand tilsat salt og lidt olie i ca. 8-10 min. Anret grøntsager og kyllingestrimler sammen med spaghetti og pesto på en tallerken. Kom revet parmigiano over og servér.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer