Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g | kyllingefilet uden skind og ben |
25 g | smør |
Salt | |
Peber | |
1 dåse | aspargessnitter, konserves |
1,5 dl | vand |
1 dl | fløde 38 % |
2 spsk. | citronsaft, friskpresset |
½ | grøntsagsbouillonterning |
10 | tarteletter |
Evt. frisk persille | |
Smørbolle: | |
25 g | smør |
2 spsk. | hvedemel |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær kyllingefileterne i små tern, og brun dem i det smeltede smør 3-4 min.
Tilsæt salt og peber og derefter aspargesvæde, vand, fløde, citronsaft og bouillonterning. Kog det hele i 10 min.
Mens det koger, tændes ovnen på 150 grader C i varmluft. Tarteletter sættes i en varm ovn 5 min., før sovsen hældes i.
Når kyllingen og aspargesene har kogt, tilsættes smørbolle (smør og mel rørt sammen), indtil man får den ønskede konsistens, hvorefter de afdryppede asparges tilsættes.
Kog det hele igennem i ca. 5 min under omrøring, og smag til med salt, peber og citron.
Tarteletterne tages ud af ovnen, og sovsen fyldes i.
Pynt med en lille persilledusk.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer