Let
60Min.
4 Portioner | |
---|---|
4 | lakefileter |
4 | gulerødder |
2 | pastinakker |
3 | rødbeder |
2 | rødløg |
2 spsk. | olivenolie |
2,5 dl | madlavningsfløde |
2 spsk. | hakket persille |
3 spsk. | citronsaft |
Salt | |
Peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skræl alle grøntsagerne, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en ildfast form, og hæld olie og madlavningsfløde over.
Krydr med salt og peber samt halvdelen af persillen og citronsaften. Sæt det i ovnen ved 200 grader i 30 min.
Krydr laksefileterne med den sidste halvdel af persillen og citronsaften samt salt og peber. OBS: laksefileterne skal være tøet op, hvis de er købt frosne.
Læg laksefileterne oven på rodfrugterne i fadet, og sæt det i ovnen i yderligere 15 minutter til laksen er gennemstegt.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer