Let
30Min.
15Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 spsk. | olie til stegning |
2 stk. | kyllingebryst eller tofu, bønner el.lign. |
1 | mellemstort løg |
2 | fed hvidløg |
1 | chili (kan udelades) |
1 | dåse majs |
2 tsk. | paprika |
300 ml | hønsefond – 1 terning blandet med vand |
Ca. 600 g | kogte overskudsris |
2 | æg |
Ca. 1 håndfuld | hakket persille |
Ca. 2 håndfuld | revet parmesan |
Skær kyllingebryst i mindre stykker. På en pande smeltes smørret over middelvarme, og kyllingen steges heri. Tag kyllingen af panden.
Hak løg, hvidløg og chili fint.
I panden steges det hakkede løg, indtil det er blødt
Steg hvidløg, chili og paprika sammen med løget et par minutter.
Tilføj de kogte ris samt fond og lad det simre et par minutter.
Tilføj majs, parmasan, persille og æg, mens blandingen stadig simrer. Bland kyllingen i og gennemvarm retten.
Smag til med salt og peber - og server.
Retten kan nemt gøres vegetarisk. Bare udskift kyllingen med et alternativt protein og brug en vegetarisk fond.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer