Let
10Min.
35Min.
4 Portioner | |
---|---|
4 | kylling bryster |
2 | æg |
100 g | mel |
120 g | pankorasp |
1½ tsk. | salt og peber |
1 tsk. | paprika |
Olie til stegning | |
Coleslaw | |
250 g | spidskål |
2 | gulerødder |
2 tsk. | sukker |
1 spsk. | æblecidereddike |
1 tsk. | dijonsennep |
1 tsk. | salt og lidt peber |
100 g | creme fraiche |
100 g | mayonnaise |
Ærtedip | |
250 g | ærter, optøet fra frost |
100 g | creme fraiche |
1 fed | hvidløg |
2 spsk. | citronsaft |
1 tsk. | salt og lidt peber |
Find ALDIs færdiglavede coleslaw i køledisken, hvis du vil have et nemt og godt alternativ til den hjemmelavede
Kom kyllingebrysterne i en frostpose et ad gangen, og bank dem flade med en kagerulle.
Rør mel, paprika, salt og peber sammen i en skål. Pisk æggene ud i en anden skål, og kom pankoraspen i en tredje skål. Vend først kyllingebrysterne i melblandingen, så i æg og til sidst i rasp.
Steg kyllingen på en varm pande i rigeligt olie. Ca. 5 minutter på hver side. Drys med lidt salt.
Snit spidskålen fint, og brug en kartoffelskræller eller rivejern til at strimle/rive gulerødderne.
Rør de øvrige ingredienser sammen, og vend kål og gulerod i dressingen
Kom alle ingredienser til ærtedip i en minihakker, og kør dem til en cremet, ensartet dip.
Sørg for at banke din kylling helt flad. Så får du en saftig og sprød kylling.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer