Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
400 g | kæmperejer fra GOURMET |
300 g | squash |
½ spsk. | havsalt |
1 | skalotteløg |
1 potte | frisk persille |
3 spsk. | hvedemel |
1 | æg |
½ tsk. | friskkværnet peber |
1 knivspids | revet muskatnød |
6 spsk. | og 2 tsk. smør til stegning |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Optø rejerne i køleskabet natten over. Vask squash, og riv den herefter på den grove side af rivejernet. Drys salt over den revne squash, og lad det trække i 10 minutter. Herefter drænes squash grundigt for væske med hænderne og lægges i en skål.
Riv skalotteløget fint, vask persille og hak den. Put løg og persille i skålen til squash, og bland det hele godt med mel og æg. Krydr med muskatnød, salt og peber.
Smelt smør på panden ved middel varme. Læg portioner af ca. 3 spsk. af squashblandingen på panden og tryk dem flade. Röstierne steges ca. 3 min. på hver side.
Samtidig steges rejerne på en anden pande. Smelt de sidste 2 tsk. smør på panden ved middel varme. Steg rejerne herpå i ca. 5 minutter. Vend dem jævnligt undervejs.
Anret rösti på en tallerken med rejerne ovenpå.
Servér en kølig Chablis til forretten.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer