Let
15Min.
45Min.
4 Portioner | |
---|---|
800 g | flæsk i skiver |
Persillesovs | |
2 spsk. | smør |
2 spsk. | hvedemel |
5 dl | mælk |
1/2 | øko. citron, saft og skræl herfra |
2 håndfulde | frisk persille |
Smag til med salt og peber | |
Tilbehør | |
1 kg | kartofler |
1 håndfuld | frisk persille til pynt |
Server retten med en god hjemmelavet agurkesalat. Få opskriften her |
Krydr flæsket med lidt salt, og bank det ud, hvis det er tykke skiver. Læg flæskeskiverne op på en rist med en bageplade med bagepapir under. Så kan fedtet dryppe ned under stegningen.
Sæt flæsket i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-40 minutter og vend dem, når halvdelen af tiden er gået, så de bliver sprøde og gyldne.
Kog kartoflerne i en gryde i rigeligt letsaltet vand.
Smelt smør i en gryde ved lav varme. Tilsæt mel lidt ad gangen under piskning, til du får en glat jævning.
Pisk herefter mælk i lidt af gangen. Kog persillesovsen igennem i ca. 5 minutter ved middelvarme, og smag den til med citronsaft- og skal, persille samt salt og peber.
Server retten sammen med en god hjemmelavet agurkesalat - få opskriften her
Hvis tiden ikke er til den hjemmelavede variant, kan man sagtens erstatte det med agurkesalat på glas.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer