Let
45Min.
4 Portioner | |
---|---|
800 g | kartofler |
1 ¼ tsk. | salt |
500 g | bønner |
50 g | pistacienødder |
100 g | smør |
600 g | Golden Seafood Torskefileter |
2 spsk. | pesto |
2 spsk. | solsikkeolie |
150 ml | mælk |
¼ tsk. | sort peber |
3 knivspids | muskatnød |
Krydderurter f.eks. purløg | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skræl kartofler, skyl dem, skær dem i mindre stykker, og kog dem i vand med 1 tsk. salt i ca. 20-25 minutter.
Skyl bønnerne, skær enderne af, og kog dem i vand med ½ tsk. salt i ca. 15-20 minutter.
Tag så pistacienødderne ud af skallerne, og hak dem meget fint. Opvarm 50 g. smør ved svag varme, og tilsæt de hakkede pistacienødder.
Skyl purløgget, dup det tørt, og skær eller klip det ud i mindre stykker. Tilsæt halvdelen af purløget til pistaciesmørret.
Skyl torskefileterne, dup dem tørre, del fileterne i halve eller kvarte, og smør dem ind i pesto på begge sider.
Steg så fileterne i opvarmet olie ved middel varme i ca. 5 min.
Hæld vandet fra kartoflerne, og tilfør det resterende smør og mælk, og mos kartoflerne.
Hæld vandet fra bønnerne, bland dem med mosen, og smag til med salt, peber og muskatnød.
Anret mos, torskefileter, og pistaciesmør på tallerkner og servér.
Skyl purløgen, og hak den fint. Drys purløg over de nybagte tærter.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer