Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
4 | økologiske tykstegsbøffer (fra frost) |
100 g | smør |
2 spsk. | sukker |
1 fed | hvidløg |
1 | spidskål |
125 g | soltørrede tomater |
500 g | champignon |
75 ml | balsamico |
1,5 dl | kyllingebouillon |
2 potter | basilikum |
Salt og peber | |
Godt brød | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær først spidskålen i 1 cm. brede strimler. Halvér champignonerne, og snit hvidløget i skiver.
Steg champignonerne i 50 g smør, og læg dem til side. Kom resten af smørret i gryden. Steg spidskålen sammen med hvidløget, til den begynder at falde sammen.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer