Let
30Min.
3 Portioner | |
---|---|
350 g | kyllingebrystfilet |
15-20 g | ingefær |
2 | fed hvidløg |
3 spsk. | Asia Green Garden Teriaki sauce (30 g.) |
3 spsk. | olie (f.eks.Asia Green Garden sesam- eller jordnøddeolie) |
½ potte | koriander (ca. 2-3 spsk. hakket) |
1 | rød chili i tynde skiver |
1 pose | (500 g) All Seasons wokblanding (fra frost) |
5 spsk. | Asia Green Garden Soyasauce (50 g.) |
1 spsk. | Økolivet limesaft (eller citron) |
1 dl | vand |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær kyllingekødet i strimler på ca. 1 x 2 cm, og kom dem i en skål.
Riv ingefær og hvidløg fint og kom halvdelen af det i kyllingekødet. Gem den anden halvdel til senere.
Kom 3 spsk. teriakisauce over kødet, og bland det rundt.
Hak korianderen, men gem en håndfuld blade til pynt.
Skær chilien i tynde skiver.
Steg nu kødstrimlerne i olie på en stor pande ved høj varme, til det er brunet og gennemstegt. Det tager kun nogle minutter. Kom det stegte kød i en ren skål, mens du tilbereder resten.
Steg dernæst wokblandingen og chilien i lidt olie på den samme pande ved høj varme i ca. 3-4 minutter.
Kom soyasauce, resten af ingefær/hvidløgsblandingen, koriander, limesaft og vand ved, og lad det simre i yderligere et minut. Vend kyllingen i grøntsagsblandingen, og varm det igennem.
Servér retten i en dyb tallerken på en bund af kogte basmatiris eller nudler, og pynt med korianderbladene.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer