Let
20Min.
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
400 g | tørt brød |
200 ml | vand |
50 ml | hvidvinseddike |
250 g | meget modne tomate |
180 g | agurk |
100 g | rødløg |
basilikum | |
olivenolie | |
salt og peber |
Skær brødet i firkanter på ca. 2x2 cm, og kom brødet i en skål med vand og eddike. Rør rundt i skålen, så vand/eddike-blandingen fordeles jævnt over brødet. Stil til side.
Skær agurk og løg i tynde skiver, og del tomaterne i kvarte.
Kom grøntsagerne op i skålen med brødet og rør rundt for at fordele den gode smag.
Fordel lidt olivenolie over salaten og drys med salt, peber og groft hakket basilikum.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer