Let
10Min.
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
Karrydressing | |
200 g | creme fraiche |
50 g | mayonnaise |
2 tsk. | karry |
1 tsk. | flydende honning |
½ tsk. | salt og lidt peber |
Pastasalat | |
400 g | rå pastaskruer |
200 g | bacon i skiver |
150 g | ærter fra frost |
1 | æble |
½ | rødløg |
Salt og peber |
Vil du have pastasalaten ekstra cremet? Så lav 1½ x af karrydressingen.
Kog pastaen efter anvisning på pakken og skyl med koldt vand.
Tænd ovnen på 180 grader. Kom bagepapir på en bageplade og fordel bacon herpå. Bag det i ovnen i 12 minutter, eller indtil baconen er sprød
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend det i den kogte, afkølede pasta.
Skær æbler og rødløg i små tern. Hæld lidt kogende vand over ærterne, så de tør op. Si vandet fra.
Bland æbler, rødløg og ærter i pastaen, læg baconen på toppen og drys med lidt salt og peber.
Pastasalaten fungerer både til frokost og som del af et aftensmåltid, fx sammen med et stykke kylling.
Pastasalaten kan holde sig op til 3 dage i køleskabet.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer