Let
200Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | aubergine, (ca. 450 g) |
Lage | |
2 spsk. | eddike |
3 spsk. | sukker |
1 spsk. | salt |
2 spsk. | citronsaft |
5 dl | vand |
½ | løg i ringe |
2 | laurbærblade |
5 hele | peberkorn |
Sennepsmarinade | |
200 g | neutral soyayoghurt (f.eks. Alpro) |
2 spsk. | stærk sennep |
1 spsk. | sukker |
1 bundt | finthakket frisk dild |
friskkværnet peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Kom alle ingredienserne til lagen i en gryde, og lad det småkoge i 10 minutter.
Imens skrælles auberginen. Skær den over på den lange led, og skær hver halve aubergine i skrå skiver, som er ca. ½ cm tykke.
Si lagen, og læg auberginestykkerne i den. Lad dem ligge i lagen i 5 minutter. Tag dem op og læg dem på et rent viskestykke, som kan suge væden.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål. Det skal ikke piskes, men røres så det ikke bliver tyndt.
Læg aubergineskiverne i marinaden, og lad dem trække i mindst et par timer på køl.
Servér på godt rugbrød, og pynt evt. med løgringe og kapers.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer