Let
10Min.
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
Salaten | |
2 | hoveder hjertesalat |
2 stk. | kyllingebryster |
Olie til stegning | |
salt og peber | |
Croutoner | |
6 skiver | lyst brød |
3 spsk. | olie |
1 tsk. | salt og peber |
Dressing | |
150 g | mayonnaise |
50 g | creme fraiche |
50 g | parmesan |
1 tsk. | dijonsennep |
Lidt salt og peber | |
Lidt citronsaft | |
Derudover | |
Høvlet parmesan |
Skyl og pluk salaten i grove stykker.
Skær brødet ud i tern og vend i olie. Drys med salt og peber og bag det i 10 min ved 185 grader.
Steg kyllingen på en pande med lidt olie. Krydr kyllingen med salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt, skærer du den i tynde skiver.
Rør ingredienserne til dressingen sammen
Anret salat, croutoner og kylling på en tallerken. Top med dressing og friskrevet parmesan. Drys evt. med lidt salt og peber.
Du kan sagtens erstatte permasan med Dantelli Parmigiano reggiano
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer