Let
15Min.
45Min.
2 Portioner | |
---|---|
2 | mellemstore løg |
300 g | grøntsager F.eks. gulerødder eller andre grove grøntsager |
2 fed | hvidløg |
10 cm | frisk ingefær |
Olie til stegning | |
1½ spsk. | Garam Masala krydderi eller karrypasta |
2 spsk. | spidskommen |
1 spsk. | gurkemeje |
1 dåse | flåede, hakkede tomater |
1 dåse | kokosmælk |
1 | kikærter (drænet) |
600 dl | bouillon (2 terninger) |
200 g | røde linser |
2 spsk. | citronsaft |
Prøv også at komme blomkålsbuketter i retten, kog dem med de sidste 10 minutter
Hak løg, og skær grøntsagerne i tern. Riv hvidløg og ingefær.
Svits det hele i lidt olie i en rummelig gryde.
Tilsæt dernæst krydderierne, som kun skal svitses et øjeblik.
Kom resten af ingredienserne i gryden og bring det i kog under omrøring.
Skru ned for varmen og lad retten simre roligt under låg i 25 minutter.
Smag retten til og servér med kogte ris eller brød.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer