Let
5Min.
10Min.
4 Portioner | |
---|---|
8 | pølser |
8 | pølsebrød |
Ketchup og sennep | |
Remoulade | |
Rå og ristede løg | |
Syltede agurker |
Hak løget i fine tern.
Kom pølserne i en stor gryde med kogende vand. Skru med det samme ned på lav varme, da de revner, hvis vandet kommer i kog igen. Pølserne kan også steges ved lav varme på en pande.
Lad pølserne stå og trække varmen i mindst 15 min.
Lun hotdog brødene som anvist på pakken og skær de lune brød næsten helt igennem.
Læg de tilberedte pølser i brødende og afslut med toopings.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer