Let
5Min.
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | løg |
3 fed | hvidløg |
Lidt olie til stegning | |
2 | dåser hakkede tomater |
4 dl | vand |
1/2 | grøntsagsbouillonterning |
1 tsk. | salt og lidt peber |
1 tsk. | timian |
1 tsk. | basilikum |
2 tsk. | sukker |
Derudover | |
150 g | pasta |
1 | kugle frisk mozzarella |
Frisk basilikum |
Pil og skær løg og hvidløg i tern.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Løgene må ikke tage farve.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad dem simre under låg i 10-15 minutter. Blend suppen til en ensartet konsistens, og smag til.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Servér suppen med pasta og lidt frisk mozzarella og basilikum på toppen. Evt. med brød til.
Suppen kan spises både varm og kold. På varme sommerdage er det lækkert med en kold suppe.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer