Let
5Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | avocado |
2 spsk. | creme fraiche |
1 | rødløg |
1 | bøtte gourmet krebsehaler (150 g, drænet vægt) |
1/2 | bundt dild |
1/2 | citron |
4 | salatblade |
4 | skiver lyst brød |
Salt & peber |
Mos avocado sammen med cremefraiche, til du har en nogenlunde ensartet konsistens
Tilsæt finthakkede rødløg og krebsehaler
Hak dilden groft og gem en smule til topping. Vend dild i salaten og smag til med citronsaft, salt og peber
Kom et salatblad på hvert stykke brød og anret med krebsehalesalat og dild på toppen
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer