Let
10Min.
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
300 g | ris |
400 g | kyllingebryster |
1 | bouillonterning |
1 | broccoli hoved |
3 spsk. | olie |
3 tsk. | karry |
1 tsk. | stødt koriander |
1 | løg |
2 fed | hvidløg |
1 | æble |
300 g | blomkål |
400 ml | kokosmælk |
4 dl | vand, evt. kogevandet fra kyllingebrysterne |
1½ tsk. | salt og lidt peber |
Kog risene efter anvisning på pakken.
Kog kyllingebrysterne i vand med bouillonterningen i 15 minutter. Lad det trække i vandet, imens resten laves.
Pil hvidløg og løg. Skær løg, æble og blomkål i grove stykker.
Kom olie, karry og koriander i gryden og giv det et par minutter. Tilsæt løg, hvidløg, æble, blomkål, salt og peber. Hæld kokosmælk og vand ved og lad det simre i 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
Blend saucen og smag til med salt og peber. Pluk kyllingekødet i mindre stykker og kom det i saucen.
Skær broccolien i buketter. Kom buketterne i en gryde med en lille smule kogende vand i bunden og damp dem under låg i 3 minutter.
Server retten med ris og broccolli til.
Kom små æbletern, peanuts og friske koriander på toppen, hvis det skal være ekstra lækkert.
Man kan sagtens bruge broccoli og blomkål fra frost i stedet rå.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer