Let
10Min.
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
30 g | smør |
2 tsk. | karry |
2 spsk. | hvedemel |
1 tsk. | salt og lidt peber |
4½ dl | mælk |
1½ dl | fløde |
½ | grøntsagsbouillonterning |
1 pose | Middagsboller fra Worlds Kitchen, fra frost |
300 g | ris |
1 | broccoli fra frost. |
Man kan sagtens bruge frisk broccoli i stedet for frost.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt karry og hvedemel og pisk det godt.
Tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring. Hæld fløden i, smuldr bouillonterningen i, kom salt og peber og kødbollerne i. Lad det simre i 10 minutter
Giv broccolien et hurtigt opkog og server som tilbehør.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer