Let
10Min.
5Min.
4 Portioner | |
---|---|
Pastasalat | |
450 g | pastaskruer eller penne |
2 dåser | tun i vand |
1 | rødløg |
1/2 | agurk |
100 g | ærter, fra frost |
Dressing | |
4 spsk. | creme fraiche |
1/2 | citron |
1/2 | bundt dild |
Salt og peber |
Kan spises til frokost og aftensmad og er også god i madpakken
Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl i koldt vand herefter
Dræn tun og vend med pastaen, hakket rødløg og agurk, samt optøede ærter
Hak dilden groft og gem eventuelt lidt til topping. Vend dild med creme fraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber
Vend dressingen med pastasalat og anret på et fad
Du kan altid supplere eller variere dit valg af grøntsager. Peberfrugt og cherrytomater ville også passe rigtig godt til pastasalaten. Du kan også tilføje feta eller salatost til din pasta, for ekstra cremethed.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer