Let
8Min.
12Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | pizzadej |
1 dl | pastasauce |
125 g | revet mozzarella |
125 g | skinkestrimler |
1 | æg til pensling |
Eventuelt 2 spsk. sesamfrø og tørret oregano/basilikum til topping (kan undlades) |
Tænd ovnen på 220 grader, varmluft
Fordel tomatsovsen på pizzadejen og drys med skinkestrimler og revet mozzarella
Fold en tredjedel af dejen ind over midten og fold den sidste tredjedel ind over den første fold, så der er 3 lag
Pensl dejen på den ene side med pisket æg og drys med oregano. Vend dejen, pensl igen, og drys med oregano
Skær dejen i ca. 2 cm brede strimler. Tag fat i hver ende af dejstrimlen og drej modsat så du får snoninger. Placer dem alle på en beklædt bageplade og bag i cirka 12 minutter i ovnen
Hvis du ikke kan bruge det resterende pastasauce i løbet af nogle dage, så frys det ned i en beholder/frysepose til en anden dag.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer