Let
15Min.
5Min.
4 Portioner | |
---|---|
250 g | varmrøget ørred, Golden Seafood (2 pakker) |
300 g | ærter, optøet fra frost |
200 g | hytteost |
100 g | salat |
200 g | cherrytomater, evt. fra ØkoLivet |
8-10 | radiser |
1 bundt | dild |
1 bundt | purløg |
salt og peber |
Radiserne kan udskiftes med en anden grøntsag, hvis det er uden for sæsonen.
Skyl og skær salaten i mundrette stykker. Skær radiserne i tynde skiver.
Halvér cherrytomaterne, og pluk fisken i mindre stykker.
Anret salat i bunden af skålene og fordel ærter, hytteost, ørred, cherrytomater og radiser ovenpå.
Pynt salaterne med hakket purløg og dild, og drys med lidt salt og peber.
Du kan udskifte varmrøget ørred med fx varmrøget laks, stegt kylling eller lave en vegetarudgave med kikærter.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer