Let
5Min.
35Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 pakker | Delikato Sommergriller (grillpølser) |
Tomater | |
Brød, fx Millers pølsebrød | |
Ketchup og sennep | |
Kartoffelsalat | |
700 g | små kartofler |
200 g | creme fraiche |
50 g | mayonnaise |
1 tsk. | salt og lidt pebe |
1½ tsk. | dijonsennep |
1 tsk. | flydende honning |
3 spsk. | hakket purløg |
Skrub kartoflerne og kog dem med skræl i 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i vandet i 10 minutter. Hæld vandet fra og køl dem helt ned i koldt vand.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Del kartoflerne i kvarte, og vend dem i dressingen.
Grill pølserne og lun brødene. Alternativt kan pølserne steges på en pande.
Server pølserne med kartoffelsalat, ketchup, sennep og brød.
Kartoffelsalaten kan sagtens forberedes dagen før og holde sig 3-4 dage i køleskabet.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer