Let
10Min.
28Min.
4 Portioner | |
---|---|
400 g | svinekoteletter |
4 spsk. | olie |
½ tsk. | paprika |
½ tsk. | spidskommen |
1 knivspids | kanel |
1 tsk. | salt og peber |
Majssalsa | |
150 g | løse majs, fra frost |
Saft fra 1 lime | |
1 spsk. | hakket koriander |
2 spsk. | olie |
½ | rød chili |
1 knivspids | salt og lidt peber |
Limedressing | |
150 g | creme fraiche/græsk yoghurt |
Saft fra ½ lime | |
Salt og peber | |
1 tsk. | honning |
Derudover | |
6-8 | tortillas/madpandekager |
Salat | |
1 | rød peberfrugt |
Skær kødet i strimler og vend det i en skål med olie, spidskommen, paprika, kanel, salt og peber.
Brun kødet på en varm pande i 6-8 minutter.
Optø majs fra frost. Fjern kerner fra chilien og hak det fint. Bland med koriander, limesaft, olie, salt og peber og rør majsene i.
Rør ingredienserne til limedressing sammen.
Snit salat og rød peber, og lun madpandekagerne.
Limesaften kan sagtens skiftes ud med citronsaft i både dressing og majssalsa.
Koteletterne kan udskiftes med andet svinekød eller kylling.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer