Let
40Min.
1 Portioner | |
---|---|
200 g | smør |
175 g | rørsukker |
100 g | sirup |
2 tsk. | frisk, revet ingefær (kan udelades) |
1 tsk. | revet citronskal |
3 tsk. | citronsaft |
350 g | finvalsede, glutenfri havregryn |
20 skiver | mørk pålægschokolade (kan udelades) |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Tænd ovnen på 200 grader alm. over/under varme.
Smelt smørret, og rør sukker, sirup, ingefær og citron i. Rør til sidst havregrynene godt rundt i massen.
Læg et stykke bagepapir i bunden af en firkantet form på ca. 24 x 36 cm. Fordel dejen jævnt i formen, og tryk det helt ud til kanterne.
Bag kagen i ca. 25-30 minutter, til den har fået lidt farve over det hele, og sukkeret er blevet til en boblende karamel.
Tag den ud af ovnen, og fordel 20 skiver pålægschokolade ensartet på den varme kage.
Når kagen er afkølet, løftes den ud af formen og skæres i 20 ensartede firkanter.
Opbevares i tætsluttende emballage.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer