Let
15Min.
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 | æg |
2 spsk. | sukker |
150 g | smør |
2,5 dl | sødmælk |
250 g | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
1/2 tsk. | salt |
1 tsk. | vanilje |
ca. 25 g | smør til stegning |
Pisk æg og sukker luftigt
Smelt smørret i en lille kasserolle. Bland det smeltede smør og mælk godt sammen, og vend det i æggemassen
Bland alle de tørre ingredienser sammen, og vend det i æggemassen
Smelt en smule smør i et vaffeljern (belgiske vafler eller almindelige) ved maks varme, og bag vaflerne
Man kan variere sin vaffeldej på mange måder:
Giv vaffeldejen et pift kanel, kardemomme eller vanilje. Alle giver de en skøn varme til vaflerne.
Mandler, hasselnødder, valnødder kan fint hakkes og tilsættes vaffeldejen. Det giver ekstra knas til vaflerne og en mild nøddesmag.
Groft hakket chokolade smager godt i belgiske vafler. Både som topping men også i vaffeldejen.
Toppings:
Når det kommer til vafler (og pandekager), er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad man kan servere til.
Versionen med flødeskum og syltetøj er en klassiker. Men prøv også at blande en anelse Nutella eller chokolade i cremen - det bliver den kun bedre af .
Friske bær er også altid fremragende, når der skal spises belgiske vafler.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer