Let
45Min.
1 Portioner | |
---|---|
50 g | mandler |
25 g | kokosmel + lidt til drys |
200 g | bløde tørrede dadler (uden sten) |
1½ spsk. | mørk kakao |
1 | lille nip salt |
25 g | havregryn |
1 spsk. | kokosolie |
2 spsk. | vand |
75 g | mørk chokolade til pynt |
2 spsk. | kakaonibs til pynt |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande i 1 minut. Tilsæt kokosmel og rist til det bliver lidt lysebrunt. Lad det køle af og kom det i en minihakker eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser. Lad det køre til det bliver en sammenhængende masse og justér evt. konsistensen med mere vand.
Form daddelmassen til små kugler. Smelt chokoladen i en skål, og dyp lidt af kuglerne i chokoladen. Drys kakaonibs og kokos på chokoladen, inden det størkner.
Daddelkuglerne kan holde sig 1-2 uger i køleskab i tætsluttende emballage.
Vandet kan erstattes med rom. Så bliver det til de dejligste romkugler.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer