Let
90Min.
1 Portioner | |
---|---|
75 g | smør |
3 dl | mælk |
50 g | gær |
500 g | hvedemel |
2 spsk. | sukker |
1 tsk. | salt |
½ tsk. | kardemomme |
1 | æg (i dejen) |
1 | æg (til pensling) |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Smelt smørret og kom det i en skål. Hæld den kolde mælk i.
Når blandingen kun er lidt lun, røres gæren i. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser. Ælt det godt igennem til dejen er glat og smidig.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter. Ælt dejen igennem igen, og form 14 boller, som sættes på en bageplade med bagepapir.
Bollerne efterhæver i 40 minutter, og pensles forsigtigt med sammenpisket æg.
Ælt dejen igennem igen, og form 14 boller, som sættes på en bageplade med bagepapir.
Bages ved 220 grader i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter til de er lysebrune og lyder hule, når du banker let på dem under bunden.
Afkøles på en rist.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer