Let
90Min.
12 Portioner | |
---|---|
Kanelsnegle - Her er hvad du skal bruge | |
Dej | |
75 g | smør |
1½ dl | mælk |
25 g | gær |
350 g | hvedemel |
1 spsk. | sukker |
½ tsk. | salt |
½ tsk. | kardemomme |
1 | æg (i dejen) |
1 | æg til pensling |
Fyld | |
100 g | smør (stuetemperatur) |
100 g | brun farin |
2 tsk. | kanel |
Glasur til pynt | |
150 g | flormelis |
Ca. 2 spsk. | vand eller mælk |
Evt. kakao hvis du ønsker mørk glasur | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Rør alle ingredienser til fyldet sammen i en skål.
Smelt smørret, og kom det i en skål. Hæld den kolde mælk i. Når blandingen kun er lidt lun, røres gæren i.
Tilsæt melet og de øvrige ingredienser. Ælt det godt igennem, til dejen er glat og smidig.
Lad dejen hæve lunt til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter.
Ælt dejen igennem igen, og rul den ud på et meldrysset bord til en stor firkant på ca. 30 x 30 cm. Fordel fyldet over hele dejpladen. Rul dejen løst sammen til en roulade.
Skær rouladen i 12 skiver/snegle, og læg hver snegl på bagepapir. Tryk dem let med flad hånd.
Pensl sneglene med sammenpisket æg og lad dem hæve ½ time. Bages i midten af ovnen i ca. 10-12 minutter ved 220 grader over/undervarme til de er lysebrune. Afkøles.
Rør glasuren sammen, og pynt sneglene.
Kanelsnegle er et hit til enhver lejlighed. Hvad end det er som en snack til eftermiddagskaffen, eller lidt forkælelse til madpakken - Kanelsnegle er en sikker vinder.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer