Let
15Min.
1Timer 20Min.
6 Portioner | |
---|---|
400 g | hvidt brød |
450 ml | mælk |
100 g | rosiner |
1 tsk. | kanel |
100 g | sukker - plus ekstra til pynt |
2 tsk. | vaniljesukker |
2 spsk. | blødt smør |
1 tsk. | bagepulver |
4 | æg |
Eventuelt kokosflager, et skvæt rom og skiver af æble |
Forvarm ovnen til 180°.
Skær eller riv brødet i stykker på ca. 2x2 cm og læg dem i en skål. Tilføj mælken og lad brødet trække i 5 minutter.
Smør et ildfast fad og fordel et tyndt lag sukker på fadets bund og sider.
Tilføj rosiner og kanel til brødblandingen og rør til en rustik dej. Nu kan du tilføje eventuelle kokosflager, stænk af rom eller skiver af æble.
Rør sukker, vaniljesukker, smør, æg og bagepulver sammen og bland det i dejen. Rør indtil dejen er ensartet.
Hæld dejen over i det smurte fad og bag desserten i ovnen i 50 minutter.
Når desserten er blevet gylden, drysses en spiseskefuld sukker på toppen, og den bages i yderligere i 15 minutter. Kagen kan serveres både varm og kold.
Brug dit tørre brød til denne spanske kage
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer