Mellem
45Min.
4Timer
4 Portioner | |
---|---|
INGREDIENSER | |
2 dl | stærk kaffe og afkølet |
1/5 dl | amaretto mandellikør |
12 stk. | ladyfingers |
250 g | mascarpone |
75 g | sukker |
1/5 stk. | æggehvide (1 bæger pasteuriseret) |
2 stk. | æggeblommer (1 bæger pasteuriseret) |
PYNT | |
1-2 spsk. | kakaopulver |
Lav din tiramisu dagen før, så de er klar til servering
Start med at blande den afkølede kaffe med amaretto
Pisk æggehviderne stive i en skål
Tilsæt mascarponen til æggeblommer og sukker og vend det forsigtigt sammen.
Bland/fold de stivpiskede æggehvider forsigtigt i cremen, så luftigheden bevares.
Knæk dine ladyfingers ud i 3 stykker (afhænger lidt af glasset) og dyp hurtigt i kaffe/amerattoblandingen. De suger hurtigt og må ikke blive våde i konsistensen. De skal kun være let fugtige.
Det er kun lige yderst de skal have kaffe.
Læg ladyfingers i et glas. Ca 3 stk. pr. glas.
Læg dernæst et lag creme og så ladyfingers og creme igen.
Sæt din tiramisu på køl i minimum 4 timer.
Drys med kakaopulver lige inden servering
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer