Let
2Dage
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
100 g | Rosiner |
1 dl | portvin |
2 | hele kanelstænger |
3 | kardemommefrø / evn. 1/2 tsk sødt kademomme |
10 | hele nelliker |
1 | Økologisk appelsin |
1 flaske | krydret rødvin |
1 dl | mørk rom |
Brun farin | |
50 g | Smuttede mandler |
Udblød rosinerne i portvin, og lad dem trække ca. 1 time.
Kom kanelstænger, kardemommefrø, nelliker og appelsinskal i en gryde. Gem resten af appelsinen. Hæld rødvinen i gryden, og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, tilsæt rom, rosiner og portvinslage, og lad gløggen trække til næste dag.
Skær appelsinen i skiver, og kom dem i gløggen. Varm gløggen igennem, og smag til med brun farin. Fjern krydderier, og tilsæt smuttede mandler. Servér gløggen lun.
Kom kanelstænger, kardemommefrø og nelliker i en tepose. Så er de nemme at tage op af gløggen, inden den serveres.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer