Let
1Timer
6 Portioner | |
---|---|
800 g | kartofler |
200 g | sukker |
30 g | smør |
0,5 l | piskefløde |
lidt vand |
Hæld dit sukker på panden og tilsæt en lille smule vand, nok til at sukkeret er ”vådt”. Tilsætter du for meget, gør det ikke noget. Så tager det bare lidt længere tid.
Sæt nu panden på højeste varme og lad sukkeret og vandet koge.
Når vandet er fordampet, begynder sukkermassen at brune. Det er vigtigt, du ikke rører i sukkermassen, men bare ”ryster” panden i denne proces.
Tilsæt nu smørret og lad det koge sammen. Nu kan du begynde at røre.
Tilsæt fløden og lad det hele koge sammen til en flot karamelmasse. Gør det stille og roligt, da det stadig kan brænde på.
Nu hældes de pillede kartofler op i panden og vendes forsigtigt i karamelmassen til de er godt dækkede og fedtet ind. Lad dem ligge i karamelmassen lidt tid ved lav varme, så kartoflerne suger så meget som muligt.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer