Flæskesteg

Lækker flæskesteg

Let

2Timer

-2 Portioner
1 flæskesteg ca. 1.5 kg
3 stk. gulerødder
3 stk. løg skåret i kvarte
10 stk. hele peberkorn
Vand
Salt
Anbefal opskrift

1.

Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft. Har du ikke varmluft, så sæt ovnen på 215.

2.

Gå ridserne igennem på din flæskesteg og sørg for, at de er ridset ordentligt og helt ud igennem kanten.

3.

Læg din flæskesteg med sværen nedad i en bradepande, og hæld kogende vand ved til det lige dækker sværen. Steg nu flæskestegen med sværen nedad ved 200 grader i 20-30 minutter, så sværen bliver ”kogt”.

4.

Tag bradepanden ud og vend stegen om, så den ligger med sværen opad. Tilsæt løg, gulerødder og hele peberkorn. Brug løg og gulerødder til at ”rette stegen op”, så den ligger lige i ovnen. Det giver også en god stegesky.

5.

Drys rigeligt med salt på og imellem sværen. Undgå at drysse for meget salt ved siden af, da det kan give en meget salt stegesky (den skal gemmes til den gode sovs).

6.

Steg derefter stegen færdig ved 200 grader i ca. 1 1/2 time alt efter størrelsen. Gå efter en kernetemperatur i stegen på 65 grader, brug gerne et stegetermometer. Lad flæskestegen hvile i 20-25 min.

Anbefal opskrift
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch