1. Forside
  2. Opskrifter
  3. Ris a la mande

Ris a la mande

Ris a la mande

Let

1Timer

4 Portioner
500 g kold risengrød
2 dl piskefløde
1 vaniljestang
30 g sukker
50 g mandler
Anbefal opskrift

1.

Kog risengrøden en eller flere dage i forvejen, så den er kold, når den skal laves til ris a la mande. Følg anvisningerne på pakken, og lad den eventuelt trække færdig under en dyne det sidste stykke tid af kogningen, så den ikke bliver udkogt eller brænder på. 

2.

Skold og pil mandlerne. Rist dem let på panden eller i ovnen, så de får en stærkere smag af mandel. Hak dem og rør dem i grøden.

3.

Flæk din vaniljestang og skrab kornene ud på et skærebræt sammen med sukkeret. Bland det sammen, så der ikke er klumper af vaniljekorn og pisk det hele i den kolde risengrød.

4.

Pisk nu fløden let, så den sætter ”bløde spidser”. Vend flødeskummen i lidt efter lidt til det får den konsistens, du ønsker. Server med lun kirsebærsauce.

Tip:

Husk at gemme en mandel til at komme i ris a la manden til sidst 😊

Anbefal opskrift
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch