Let
1Timer
4 Portioner | |
---|---|
500 g | kold risengrød |
2 dl | piskefløde |
1 | vaniljestang |
30 g | sukker |
50 g | mandler |
Kog risengrøden en eller flere dage i forvejen, så den er kold, når den skal laves til ris a la mande. Følg anvisningerne på pakken, og lad den eventuelt trække færdig under en dyne det sidste stykke tid af kogningen, så den ikke bliver udkogt eller brænder på.
Skold og pil mandlerne. Rist dem let på panden eller i ovnen, så de får en stærkere smag af mandel. Hak dem og rør dem i grøden.
Flæk din vaniljestang og skrab kornene ud på et skærebræt sammen med sukkeret. Bland det sammen, så der ikke er klumper af vaniljekorn og pisk det hele i den kolde risengrød.
Pisk nu fløden let, så den sætter ”bløde spidser”. Vend flødeskummen i lidt efter lidt til det får den konsistens, du ønsker. Server med lun kirsebærsauce.
Husk at gemme en mandel til at komme i ris a la manden til sidst 😊
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer