Rødkål

Rødkål

Let

30Min.

6 Portioner
500 g eller ca. 1/4 rødkål
25 g smør
1 dl æblejuice eller god saft af ribs eller solbær
0,5 dl æble eller hvidvinseddike
50 g sukker
Saft af 1 appelsin
salt
Anbefal opskrift

1.

Snit kålen i pæne, ensartede strimler. Det kan gøres i hånden eller på en foodprocessor, hvis der skal laves en stor portion.

2.

Steg rødkålen af i smørret i en gryde til det falder sammen og væsken i kålen begynder at fordampe. Den skal ikke tage farve.

3.

Tilsæt, eddike, juice og appelsinsaft til kålen. Har du lyst, kan du også tilsætte skallen fra appelsinen nu, hvis den er usprøjtet.

4.

Lad kålen koge under låg i ca. 20 minutter og hold øje med, at det ikke koger tørt. Hvis det sker, kan du tilsætte lidt vand.

5.

Smag nu til med salt og sukker til det smager, som du godt kan lide det, og kog det i 10 minutter mere. Pas på, det ikke bliver for sødt eller salt. Du kan altid tilsætte lidt ekstra efter kogning.

Tip:


Lav en god portion, når nu du er i gang, så har du også til juledagene. Lav gerne rødkålen nogle dage i forvejen. Så bliver smagen bedre og du slipper for at stresse over den på dagen, hvor rødkålen bare skal varmes op. 

Anbefal opskrift
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch