Let
10Min.
10Min.
4 Portioner | |
---|---|
6 | æg |
3 spsk. | mayonnaise |
3 spsk. | creme fraiche |
1 tsk. | Dijonsennep |
2 tsk. | karrypulver |
1 bundt | purløg |
salt og peber |
Rør dressingen godt sammen med creme fraiche, mayonnaise, sennep og krydderier.
Hak purløg og vendt det i dressingen.
Til sidst vendes de hakkede æg i dressingen.
Din hjemmelavede æggesalat er nu klar til at at sættes på bordet.
Æggesalat er godt på både rugbrød og i sandwich - og ekstra lækkert med karse på toppen
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer