Let
1,5Timer
1 Portioner | |
---|---|
Dej: | |
4 dl | vand |
½ pakke | gær |
125 g | økologiske havregryn |
450 g | økologisk hvedemel |
1 tsk. | salt |
2 spsk. | økologisk olivenolie |
Fyld: | |
400 g | økologiske, hakkede tomater med urter |
Ca. 200 g | revet, økologisk mozzarella |
1 spsk. | tørret oregano |
200 g | skinketern eller -strimler |
Tilbehør: | |
Friske, store gulerødder | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Opløs gæren i lunkent vand i en skål. Tilsæt havregryn, olie og salt, og rør det godt sammen.
Tilsæt hvedemelet. Ælt det sammen til en smidig dej, som er lidt våd (havren suger vand under hævning). Lad dejen hæve i ca. 45 minutter
Del dejen i små portioner, og rul dem ud til små pizzaer.
Læg dem på bageplader med bagepapir.
Kom først tomatsovs, dernæst lidt revet mozzarella og et drys oregano på.
Til sidst drysses skinketern/-strimler på (kan erstattes med andet fyld efter smag). Bages i 12-15 minutter ved 220 grader.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer