Let
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
250 g | fuldkornsskruer |
2 dl | fraiche 9 % |
1-2 tsk. | sennep |
1 dl | frosne ærter |
1 dåse | tun i vand |
1 | lille dåse majs |
2 spsk. | purløg (fintklippet) |
1 | rød peberfrugt |
1-2 spsk. | citronsaft |
Salt og peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Kog pastaen helt mør i letsaltet vand. Hæld den i en sigte, og brus med koldt vand til det er kølet ned.
Rør fraiche 9 % med citron, sennep, salt, peber og fintklippet purløg. Vend den afkølede pasta i dressingen sammen med de frosne ærter.
Dræn tun og majs for vand. Skær peberfrugten i tern, og kom alle ingredienser i pastaen.
Vend det hele godt sammen, og smag til med sennep, salt, peber og citronsaft. Pak frisk frugt med ved siden af som madpakke.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer