Let
45Min.
4 Portioner | |
---|---|
50 g | spinat (frisk elelr frossen) |
1 dl | hvedemel |
2 | æg str. M/L |
1½ dl | mælk |
1 spsk. | rapsolie |
¼ tsk. | salt |
Fyld | |
200 g | røget laks i skiver |
¼ | spidskål i meget fine strimler |
½ | fennikel i papirtynde strimler |
1 | rød peberfrugt i fine strimler |
Chilimayo eller aioli | |
Frugt: Sæsonens friske frugt | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Blend spinat (optøet) med mel, æg, mælk, olie og salt til en ensartet dej.
Steg ca. 1 dl dej ad gangen i lidt smør på en stor slip-let-pande. Når de er kølet af, lægges fyldet på.
Læg først en håndfuld meget fintsnittet spidskål og fennikel på.
Fordel 50 g røget laks på midten i hele længden, og læg røde peberstrimler på.
Kom en stribe chilimayo/aioli på, og rul pandekagen stramt.
Pakkes individuelt ind til madpakken. Kom et stykke frisk frugt med.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer