Let
5Min.
10Min.
4 Portioner | |
---|---|
600-800 g | yoghurt, fx græsk yoghurt eller skyr |
50 g | friske hindbær |
100 g | friske jordbær |
1 tsk. | vaniljesukker |
150 g | Golden Bridge Crunchy Mysli med honning |
Man kan også bruge bær fra frost. Giv dem et opkog med lidt sukker og en smule vand i gryden. Blend det efterfølgende og opbevar det på køl.
Fordel yoghurten i 4 skåle
Blend jordbær, hindbær og vaniljesukker sammen. Kom det på toppen af yoghurten.
Fordel mysli på toppen og pynt med lidt friske bær.
Bærpuré kan sholde sig på køl i op til 5 dage.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer