Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 stk. | mellemstore løg |
1 fed | hvidløg |
100 g | frossen spinat |
4 spsk. | spsk. olie til stegning |
400 g | kogte kartofler |
6 stk. | æg |
6 spsk. | mælk |
150 g | feta eller salatost |
½ tsk. | salt |
peber | |
Kan spises som den er eller serveres med purløg, friskt rugbrød og smør |
Hak løg og hvidløg. Kom det på en stor slip let pande med den frosne spinat og steg det i olien i et par minutter.
Skær kartoflerne i små tern og kom dem på panden.
Pisk æg og mælk sammen i en skål og smuldr fetaen ned i æggeblandingen.
Pisk salt og peber i og hæld blandingen på panden
Skru ned til lav varme og læg låg på panden. Lad det stege i ca. 20 min. til overfladen er blevet fast. Pas på den ikke bliver for mørk i bunden.
Løsn forsigtigt i siderne, vend æggekagen over på et fad og servér
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer